Vi åpner 2018 sesongen etter påsken

Denne helgen tar vi farvel med de siste fuglekikkerne og forbereder oss nå på vinteren som kommer. Dette året har vi fått utført betydelige vedlikeholdsarbeider og noen nye prosjekter har det også blitt plass til. Vi har fått hele 2 nye brygger dette året. Den gamle brygga ved moloen er blitt revet og erstattet med en ny større og betydelig mer solid brygge. I tillegg har vi laget en ny flott badebrygge rett nedenfor terrassen på vestsiden. Det går en god trapp med rekkverk ned fra terrassen til brygga. Brygga har blitt flittig brukt til bading, soling og fiske. Vi er riktig stolte av disse bryggene og ser med glede fram til hvor mye de skal bli benyttet til neste år.

I år har vi også anskaffet oss en helt ny flott utleiebåt. Det er en stor åpen plastbåt av typen VEST 580F med 60Hk Yamaha påhengsmotor. Vi kan skryte over at det er blitt fisket mye og stor fisk fra denne båten. Rekorden er en torsk på hele 16 kg.

Vi takker alle våre gjester og ønsker hjertelig velkommen til en ny sesong etter påsken 2018. Med beste hilsen fra Edith og Hjalmar